Friday, February 19, 2010

cuti CNY

Cuti cny yg lepas budak2 ajak jalan so aku pun layannn..tuang minyak kt y.peng trus naik h.way...niat ingat nk turun kebun last2 aku batalkan.. semak samun dah kebun aku yg blah blakang tuuu...best jugak jalan kasik fresh pale otak aku yg memang tengah beku..idea tak mari la nak siapkn itu projek..

Jalan jgn ckplah time cenggini sume jemm..pastu tempat nak tido plak fully booked..ahh lemah tul aku...nak tumpang tido umah abg ipar aku dia plak tak balik kg..klau x sef bat jet aku..huhuhu...pusing2 dpt jugak..

Ini catatan DIARI hidupku.."Peace" ;)

5 comments:

SAM73 said...

ktne ni? melawat "kawan" ya?

comeisari said...

dia kata kat belakang rumah dia....kelentong tul la..

comeisari said...

eh...ni dairy zaman dulu ke zaman skrgnya style...aku pun dah confuse

SAM73 said...

dairy alaf baru le ni..sbb semua lokasi disensor je... kt zoo pun dia kata blakng rumah. Amacam? dah jumpa dah "kawan" kt zoo tu Am?

comeisari said...

dairi zaman skrg gambar lain...cerita lain....